Δελτίο Τύπου – Περιοδεία στους Εργαζόμενους του Δήμου

top3

Δελτίο Τύπου

Η Λαϊκή Συσπείρωση με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει τις δραστηριότητές της σε μία προσπάθεια να γίνουν γνωστές οι θέσεις της σε όλο και περισσότερο κόσμο.

Στα πλαίσια αυτά την Τετάρτη 14/5/14 κλιμάκιο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με επικεφαλή την Υποψήφια Δήμαρχο Ζωή Σώκου επισκέφτηκαν όλους τους εργασιακούς χώρους και υπηρεσίες του Δήμου.

Το κλιμάκιο είχε την ευκαιρία για άλλη μια φορά να συναντηθεί με τους εργαζόμενους και να συζητήσει σε πολύ καλό ,ζεστό και φιλικό κλίμα.

Τα στελέχη της Λαϊκής Συσπείρωσης έκαναν για άλλη μια φορά γνωστή τη θέση τους για σταθερή, μόνιμη εργασία με δικαιώματα για όλους τους εργαζόμενους του Δήμου.

Προειδοποίησαν ότι την επόμενη μέρα ων εκλογών η κυβέρνηση ετοιμάζει δεκάδες χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο και στους Δήμους με την δήθεν «αξιολόγηση» που θα αφορά το σύνολο των εργαζομένων, ιδιωτικοποιώντας παράλληλα σημαντικές δραστηριότητες.

Κάλεσαν τους εργαζόμενους πηγαίνοντας στην κάλπη να ψηφίσουν με κριτήριο τη θέση τους ως εργαζόμενοι και ως δημότες που θέλουν να ζουν σε μια πόλη με υποδομές και έργα που θα βελτιώνουν την ζωή τους, με δωρεάν παροχές πρόνοιας από τον Δήμο και σε ένα περιβάλλον υγιεινό για αυτούς και τα παιδιά τους.

Την επόμενη ημέρα των εκλογών το γνωρίζουν καλά ότι μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση  θα είναι παρούσα στους αγώνες για μία καλλίτερη ζωή αταλάντευτα.

Κατεβάστε την ανακοίνωση που διανεμήθηκε στους εργαζόμενους κατά την περιοδεία (ΛΑΣ Εργαζόμενοι)