Υποψήφιοι της Λαϊκης Συσπείρωσης

Σε εκδήλωση της Λαϊκης Συσπείρωσης Διονύσου στο κατάμεσο  Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Στεφάνου, ανακυρήχθηκε επίσημα σαν υποψήφια Δήμαρχος η αγωνιστρία Ζωή Σώκου. Είναι 51 ετών, εργοδηγός χημικός. Πρώην πρόεδρος Ομοσπονδίας Φαρμάκου Καλλυντικού, μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής Βιομηχανίας της ΚΟΑ. Στην εισαγωγίκη ομιλία έθεσε τους στόχους δράσης της  Λαϊκης Συσπείρωσης αλλά και αναφέρθηκε στο πραγματικό πρώσωπο του σχεδίου “Καλλικράτης”.

Ζωή Σώκου

Αρκετοί από τους παρευρισκόμενους έλαβαν τον λόγο για να δηλώσουν την αισιοδοξία τους, εν’ όψη της εκλογικής μάχης του Νοεμβρίου αλλά και την αγανάκτηση τους από την εφαρμογή της πολιτικής του μνημονίου και του ΔΝΤ. Σημαντική στιγμή η παρέμβαση από την νεολαία, όπου ακακοινώθηκε παράλληλα και η ίδρυση της “Επιτροπής Νεολαίας της Λαικής Συσπείρωσης”

Παρέμβαση έγινε και από την Λαϊκη Συσπείρωση Αττικής που θα συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές. Υποψήφιος περιφεριάρχης Αττικής είναι ο Θανάσης Παφίλης. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, βουλευτής Α΄Αθήνας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ. Γεννημένος το 1954. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε βουλευτής του ΚΚΕ 1989- 1993 και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ από το 2004 έως το 2009. Είναι Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης (ΠΣΕ).

Θανάσης Παφίλης

Υποψήφιος Αντιπεριφεριάρχης Ανατολικής Αττικής θα είναι ο Γιάννης Γκιόκας. Είναι δικηγόρος 30 ετών, βουλευτής Αττικής, μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.

Γίαννης Γκιόκας

Με τους αγωνιστές υποψηφίους σε Δήμο και Περιφέρεια, πρωχωράμε δυναμικά και αισιόδοξα, ενάντια στην πολιτική που μας κλέβει την ζωή. Για μια Λαϊκή Εξουσία