Ανακοίνωση για το εκλογικό αποτέλεσμα

Η Λαϊκή Συσπείρωση Διονύσου, χαιρετίζει όλες και όλους που την στήριξαν με τη δράση τους και την ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές κάνοντας την αγανάκτηση δύναμη.

Γνωρίζουμε καλά ότι είναι ψήφος ευθύνης αγωνιστικής ανάτασης και προοπτικής. Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε όλους εκείνους και εκείνες που μας εμπιστεύτηκαν πρώτη φορά, ξεπέρασαν εμπόδια αντιλήψεις και εκβιασμούς.

Με αίσθημα ευθήνης επαναλαμβάνουμε τη δέσμευση μας να βρεθούμε στην πρώτη γραμμή της λαϊκής συσπείρωσης και πάλης για να ορθώσουμε εμπόδια στην αντιλαϊκή λαίλαπα, να αγωνιστούμε για τις σύγχρονες ανάγκες μας, για να ανοίξει ο δρόμος μιας φιλολαϊκής ανάπτυξης όπου πρωταγωνιστής θα είναι ο λαός.

Καλούμε τους εργαζόμενους της περιοχής μας μπροστά στον δεύτερο γύρο να εκφράσουν την αντίθεση τους και στους δύο μονομάχους με Λευκό ή Άκυρο. Είναι εκφρασμένη η διάθεση και των δύο να υλοποιήσουν αντιλαϊκες πολιτικές, να στηρίξουν και να εφαρμόσουν την αντιδραστική διοικητική μεταρρύθμιση του “Καλλικράτη”. Το έχουν αποδείξει με ότι έκαναν και ότι δεν έκαναν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Οι πολιτικές “κολοτούμπές” παραμονές του δεύτερου γύρου δεν μπορούν και δεν πρέπει να ξεγελάσουν κανέναν. Είναι δεδομένο ότι όλοι εμείς που συγκροτουμε την Λαϊκή Συσπείρωση Διονύσου δεν είναι δυνατό να συμμετέχουμε σε κανενός είδους παζάρια και συνδιαλλαγές, όταν έχουμε εκφρασμένη ριζική αντίθεση με τις πολιτικές των άλλων δύο συνδυασμών και των κομμάτων που στηρίζουν.

Με πίστη και αισιοδοξία στις αστείρευτες δυνάμεις του Λαού μας, συνεχίζουμε τον αγώνα από πιο δυνατή θέση.

Δίονυσος 8 Νοέμβρη 2010