ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, η Λαϊκή Συσπείρωση επισημαίνει την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων αντιπυρικής προστασίας στον Δήμο Διονύσου. Το σύνολο του Δήμου μας αποτελεί περιοχή μίξης δασών-οικισμών, τα κλαδιά των δέντρων στην καλύτερη περίπτωση φτάνουν έως τις αυλές των κατοικιών, στην χειρότερη ολόκληρες οικιστικές ζώνες βρίσκονται μέσα στο δάσος, όπως ο οικισμός της Ρέας στην Δροσιά και οι Άγιοι Άγγελοι στην Άνοιξη.

Παρα τις υψηλές θερμοκρασίες, παρά τους ανέμους που πνέουν, παρά τις προειδοποιήσεις για υψηλό κίνδυνο έναρξης πυρκαγιάς, στα περισσότερα στενά του Δήμου μας υπάρχουν σωροί από ξερά κλαδιά και κάδοι που ξεχειλίζουν σκουπίδια. (περισσότερα…)

Φασίστες με ονοματεπώνυμο

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Φασίστες με ονοματεπώνυμο

Σήμερα Δευτέρα 20 Μαΐου, η Λαϊκή Συσπείρωση πραγματοποίησε μαζικότατη συγκέντρωση-ομιλία εν όψει των εκλογικών μαχών της ερχόμενης Κυριακής. Ήταν η μεγαλύτερη υπαίθρια συγκέντρωση που έχει πραγματοποιηθεί μπροστά στις εκλογές.

Οι φασίστες πήραν «γραμμή» και προσπάθησαν να αμαυρώσουν την συγκέντρωση προκαλώντας επεισόδια. Πετούσαν πέτρες, κροτίδες και βωμολοχούσαν ανεξέλεγκτα προς τους συγκεντρωμένους.

Τα συγκεκριμένα φασιστοειδή που δρουν μέσα στα σχολεία και στις γειτονιές μας, καθοδηγούνται ολοφάνερα από χρυσαυγίτες της περιοχής μας!!!

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί κάθε δημοκράτη, κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο που ψηφίζει πρώτη φορά, κάθε άνεργο, να βγάλει τα συμπεράσματά του, να παραταχθεί με το ΚΚΕ!!

Οι επιθέσεις έχουν στόχο μόνο την Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ, γιατί ο λόγος μας πονάει τα αφεντικά τους! (περισσότερα…)

Μετατάξεις προεκλογικά στον δήμο Διονύσου

 

Η δημοτική αρχή του κ. Ζαμάνη δεκαπέντε ημέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με απόφαση δημάρχου (αποφάσεις 2171, 1997 και 2313) πραγματοποιεί μετάταξη 3 υπαλλήλων του δήμου με ειδικότητα οδηγού, σε επόπτη.

Η παράλογη αυτή απόφαση γίνεται την ίδια στιγμή που:

  • Η ανακύκλωση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από τις υπηρεσίες του δήμου επειδή δεν υπάρχει επάρκεια σε οδηγούς απορριμματοφόρων, επομένως η δημοτική αρχή υποστηρίζει οτι πρέπει να απευθυνθεί σε εργολάβο για να κάνει την συγκομιδή της ανακύκλωσης.
  • Τον μοναδικό οδηγό επιφυλακής της πρωινής βάρδιας του οχήματος της πυρασφάλειας του δήμου, τον τοποθετούν ως οδηγό στον καινούργιο κλαδοφάγο αφήνοντας με αυτό τον τρόπο χωρίς πυροσβεστικό όχημα επιφυλακής όλο τον δήμο Διονύσου κατά τις πρωινές ώρες.
  • Τους επόπτες που διαθέτει μέχρι σήμερα αδυνατεί να τους χορηγήσει υπηρεσιακό όχημα για τα εποπτικά τους καθήκοντα, επίσης αδυνατεί να τους παραχωρήσει χώρο στο ακατάλληλο κατά κοινή παραδοχή αμαξοστάσιο. (περισσότερα…)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Με την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου πραγματικά ευαίσθητης και σημαντικής για την ασφάλεια και προστασία του  Πολίτη, από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού η απερχόμενη Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος συνεχίζουν την προσφιλή τακτική των διώξεων και του ρεβανσισμού για όσους δεν είναι «δικά» τους παιδιά ή έχουν άποψη και γνώμη.

καταγγέλλουμε

την άδικη και κατάφορα εκδικητική μετακίνηση του οδηγού πυροσβεστικού οχήματος υπηρεσίας από το Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας, στο οποίο εργάζεται επί καθημερινής βάσεως, στο χώρο μεταφόρτωσης κλαδιών (Αχλαδούλα) αφήνοντας έτσι στην πράξη ακάλυπτη την πυροπροστασία του Δήμου για τις πρωινές ώρες. (περισσότερα…)

Η Λαϊκή Συσπείρωση για τις κάμερες στα δημοτικά σχολεία

«Στρατόπεδα συγκέντρωσης ή φορείς εκπαίδευσης;»

Η κ. Λίτσα Κανακάρη, πρόσφατα πρόεδρος της Α’βάθμιας Σχολικής Επιτροπής θέλοντας να προλάβει να δώσει τα αντιπαιδαγωγικά και φιλοεπιχειρηματικά διαπιστευτήρια της σε εταιρείες security «φέρνει» ως θέμα προ ημερισίας διάταξης στην α’βάθμια επιτροπή την τοποθέτηση καμερών στους αύλειους χώρους των δημοτικών σχολείων, σε συνδυασμό με μεγάφωνα που θα απομακρύνουν τους ανεπιθύμητους. Η ίδια μαζί με τα άλλα μέλη που πρόσκεινται στον συνδυασμό του κ. Ζαμάνη και με την απουσία της εκπροσώπου του Καλαφατέλη, συμφώνησαν κατά πλειοψηφία να δημιουργήσουν σχολεία που θυμίζουν στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι μόνες αντίθετες ψήφοι ήταν αυτές των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης της Ελένης Μαγκλάρα και της Ελένης Μουλού η οποία ψήφιζε συμβουλευτικά ως διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου. (περισσότερα…)

Φασιστοειδή τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στο περίπτερο του ΚΚΕ

Ξαναχτύπησαν οι θρασύδειλοι φασίστες στον Άγιο Στέφανο!!!

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα το προεκλογικό περίπτερο της Λαϊκής Συσπείρωσης δέχεται επίθεση από «αγνώστους»!!!

Οι επιθέσεις είναι συντονισμένες, καθοδηγούμενες και έχουν κλιμάκωση. Στην περιοχή μας δρουν φασιστικές ομάδες, καθοδηγούμενες από τη Χρυσή Αυγή και μόνος στόχος τους είναι να εμποδίσουν την δράση των κομμουνιστών. Αφού δεν κατάφεραν να καταστρέψουν ολοσχερώς το περίπτερο τις προηγούμενες μέρες κατά τις οποίες σημειώθηκαν δύο επιθέσεις, σήμερα 4 Μαϊου πριν τα μεσάνυχτα και αφού είχε προηγηθεί φραστική επίθεση από δύο άτομα σε διερχόμενο αυτοκίνητο οι οποίοι φώναζαν «κομμούνια θα σας λιώσουμε, θα σας κάψουμε» τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό και προκάλεσαν μεγάλης έκτασης πυρκαγιά που χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για να σβήσει. Τόσο είναι το μένος τους για το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, που δεν άντεχαν να παρακολουθούν από τις τρύπες τους τα μέλη του Κόμματος  να ξαναστήνουν το εκλογικό κέντρο, δεν άντεχαν να παρακολουθούν τους οπαδούς και τους φίλους του Κόμματος να συγκεντρώνονται και να συζητούν εν όψει των εκλογών, τις προτάσεις του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης! (περισσότερα…)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ

Την Τετάρτη 1η Μάη, επέλεξαν τα θρασύδειλα φασιστοειδή -κινούμενα μέσα στο σκοτάδι, κατά την προσφιλή τους συνήθεια- για να καταστρέψουν το προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Άγιο Στέφανο.

Τη μέρα, δηλαδή, που η εργατική τάξη παγκόσμια τιμά τους νεκρούς της, τη μέρα που εκτελέστηκαν από τους ναζί προγονούς τους οι 200 πατριώτες κομμουνιστές στην Καισαριανή, πίστεψαν οτι μπορούν να εμποδίσουν την δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Είναι “βαθιά νυχτωμένοι” αν πιστεύουν ότι τέτοιες ενέργειες θα σταματήσουν τη δράση των κομμουνιστών. Το ΚΚΕ σε όλη την εκατοντάχρονη πορεία του δεν έκανε βήμα πίσω από τον αγώνα για την υπεράσπιση της εργατικής τάξης, ήταν αυτό που έριξε στον σκουπιδοντενεκέ της ιστορίες τους φασίστες και θα το ξανακάνει! (περισσότερα…)

Παρουσίαση των υποψηφίων στο Δήμο Διονύσου

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Διονύσου έγινε το απόγευμα της Παρασκευής 12 Απρίλη, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου.

Την παρουσίαση έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Τεύκρος Παντελόγλου ο οποίος μεταξύ άλλων απηύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση», υπογραμμίζοντας πως είναι ανάγκη μέσα από την ψήφο, μπροστά στις εκλογικές μάχες σε δήμο, Περιφέρεια και Ευρωβουλή να σταλεί ενιαίο μήνυμα. Ενιαίο, όπως ενιαία είναι και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε λαϊκή οικογένεια, στις γειτονιές, στους τόπους δουλειάς, στα σχολεία.

Σύντομη παρέμβαση έκανε η Ελένη Μενεγάκη πρόεδρος του Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος και υποψήφια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Περιφέρεια. Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε η Ζωή Σώκου, εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος για εννιά χρόνια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

 

(περισσότερα…)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Καταγγέλλουμε την παραχώρηση σε εργολάβους με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ενός ακόμα τομέα των υπηρεσιών του δήμου μας, αυτόν της καθαριότητας των δημαρχείων και των υπηρεσιών του δήμου.

Η δημοτική αρχή έφερε την Τρίτη 9/4/2019 για 4η συνεχόμενη φορά το θέμα της παραχώρησης. Λόγω της παρέμβασης των εργαζόμενων στις προηγούμενες συνεδριάσεις το θέμα δεν μπορούσε να «περάσει» για αυτό η δημοτική αρχή το έφερε για 4η συνεχόμενη φορά.

Η δημοτική αρχή που παρόλο που της δόθηκε η ευκαιρία να προσλάβει εργαζόμενους για την καθαριότητα δεν το έκανε, πιστή στην πολιτική που θέλει να ιδιωτικοποιήσει τις υπηρεσίες μέσω εργολάβων. Εργολάβων που παρέχουν αποδεδειγμένα πλέον κακής ποιότητας και ακριβές υπηρεσίες. Πολιτική που θα οδηγήσει να αυξηθούν, τα ήδη αυξημένα δημοτικά τέλη που πληρώνουμε.

Ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Παντελόγλου Τεύκρος στην τοποθέτησή του, επισήμανε ότι η δημοτική αρχή που έχει αφήσει βρώμικη την πόλη μας, τις γειτονιές μας και τους δρόμους μας με την πολιτική της, μας βάζει το μαχαίρι στο λαιμό εκβιαστικά να ψηφίσουμε τους εργολάβους. Εμείς απαιτούμε άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού που θα καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Αυτή είναι η λύση και όχι οι ακριβές και κακής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουν οι εργολάβοι με σκοπό το κέρδος μέσα από την σκληρή εκμετάλλευση των κακοπληρωμένων και χωρίς ωράριο καθαριστριών. (περισσότερα…)

Η Λαϊκή Συσπείρωση για το ενιαίο ψηφοδέλτιο στα Τοπικά Συμβούλια

Από την αρχή της προεκλογικής περιόδου στεκόμαστε  απέναντι στις υπόλοιπες Δημοτικές Παρατάξεις που  ακολουθούν ενιαία πολιτική.

Την πολιτική που επιβάλει ο Καλλικράτης – Κλεισθένης η οποία δεν είναι άλλη από την παράδοση όλων των κοινωνικών  υπηρεσιών του Δήμου στους εργολάβους, προκειμένου να κερδοφορίσουν στις πλάτες των Δημοτών.

Η συζήτηση που έχει αρχίσει για κοινό ψηφοδέλτιο στα τοπικά συμβούλια έχει να κάνει ακριβώς με αυτό :

  • Εκφράζουν την ίδια πολιτική και διαφοροποιούνται στο ποιος θα είναι ο πιο καλός διαχειριστής, με δεδομένο ότι προεκλογικά, αλλά κυρίως μετεκλογικά απαιτούνται ευρύτερες συνεργασίες.
  • Ποιος θα πάρει την καρέκλα;
  • Ποιος παίξει τον ρόλο του πιο καλού  διαχειριστή;

Είναι μια αντίστοιχη προσπάθεια, με αυτή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που καλεί όλα τα πρόθυμα κόμματα και σχηματισμούς – ένα παλαιοπωλείο συμφερόντων – με μοναδικό στόχο τη συγκέντρωση πλειοψηφιών.

Μόνο αν εκφράζεις την ίδια πολιτική μπορείς να κατέβεις και με κοινό ψηφοδέλτιο. (περισσότερα…)