Η χυδαιότητα δεν έχει τελος


Το ΚΚΕ λέει: αίσχος και ντροπή!

Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε θεατές σε ένα πρωτοφανές σκηνικό εκβιασμών και ψηφοθηρίας. Αφού δεν έφερε τα επιθημητά αποτελέσματα η πίεση που δέχονταν οι εκλογείς την προηγούμενη Κυριακή, τους οποίους οι κάθε λογής υποψήφιοι τους ακολουθούσαν κυριολεκτικά μέχρι την κάλπη, εν όψει του β’ γύρου “περάσαμε” στην ρουσφετολογία και στον εκβιασμό. Τα τηλέφωνα των φίλων ακόμα και των μελών του ΚΚΕ δεν σταμάτησαν να χτυπάνε! Είτε με παρακάλια – σχεδόν με κλάματα -, είτε με τρόπο δημοσιοσχετίστικο, δεν ντράπηκαν να τάξουν ακόμα και θέσεις εργασίας αν εκλεγούν! Προσπαθούν να ψαρέψουν ψήφους με κάθε τρόπο! Η χυδαιότητα και των δύο συνδυασμών δεν έχει τέλος!

(περισσότερα…)

«Δεν δίνουμε λευκή επιταγή σε κανέναν»

Το ΚΚΕ στέκεται με σταθερότητα και συνέπεια απέναντι σε κάθε εκφραστή της αντιλαϊκής πολιτικής. Όλο το προηγούμενο διάστημα δώσαμε έναν πολυεπίπεδο αγώνα μαζί με τους φίλους, τους οπαδούς, τους υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης προκειμένου να αναδείξουμε την πραγματικά ρίζα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα του Δήμου μας.

Βάλαμε στο στόχαστρο της πολιτικής μας, όσους υπερασπίστηκαν τον Καλλικράτη και σήμερα υπερασπίζονται τον Κλεισθένη, όσους πονικοποίησαν τους αγώνες των εργαζομένων, όσους αναλώθηκαν στην σκανδαλολογία, όσους ακολούθησαν κατά γράμμα τις εκάστοτε κυβερνητικές πολιτικές, όσους δέσμευσαν τα αποθεματικά του Δήμου και τα χάρισαν στις τράπεζες, αντί να τα διαθέσουν για να καλύψουν τις σύγχρονες ανάγκες των λαϊκών οικογενειών του Δήμου, όπως σχολεία, χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας κ.λπ. (περισσότερα…)

Η Ευρώπη των πολλών, είναι η Ευρώπη του Σοσιαλισμού!

Μια πραγματικά μεγαλειώδης συγκέντρωση, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία Συντάγματος, επιστέγασε την πολύμηνη προεκλογική μάχη που με πείσμα, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, άνθρωπο τον άνθρωπο, σπίτι το σπίτι, γειτονιά τη γειτονιά, σε εργασιακούς χώρους, δίνουν μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο λεκανοπέδιο Αττικής, όπως και σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο παλμός της «Ελλάδας των πολλών» χτύπησε στην καρδιά της Αθήνας! (περισσότερα…)

ΜΑΖΙΚΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΕΥΚΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ

Μαζική και δυναμική ήταν η χθεσινή η συγκέντρωση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Άγιο Στέφανο. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε και παρακολούθησε την τοποθέτηση της Έφης Χαλιού μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, καθώς και του υποψήφιου Δημάρχου με την Λαϊκή Συσπείρωση Τεύκρου Παντελόγλου.

Η Έφη Χαλιού ανέφερε πως «η Κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, στήνουν παγίδες και βάζουν τρικλοποδιές στον λαό για να μην συναντηθεί με την πολιτική του ΚΚΕ. Οι κομμουνιστές όλο το προηγούμενο διάστημα έδωσαν την μάχη ώστε εργάτες, άνθρωποι του μόχθου, νεολαίοι να φτάσουν στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο της αντεπίθεσης σε όλη την Ελλάδα. Τις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές τις αξιοποιούμε ωστε η ανατρεπτική πολιτική του ΚΚΕ να φτάσει σε περισσότερους εργαζόμενους. (περισσότερα…)

Προεκλογική Συγκέντρωση στον Άγιο Στέφανο

Την Δευτέρα 20 Μάη, η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Διονύσου καλεί τους εργαζόμενους, τους νέους, τους ανέργους, τους συνταξιούχος, όσους πλήττονται από την κυρίαρχη πολιτική να παρευρεθούν στην προεκλογική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 μ.μ στον σταθμό του ΟΣΕ, μπροστά από το προεκλογικό περίπτερο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό η Έφη Χαλιού μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και υποψήφια Ευρωβουλευτής.

Θα ακολουθήσει ομιλία από τον Τεύκρο Παντελόγλου, υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Διονύσου με την Λαϊκή Συσπείρωση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Με την αφορμή της υποψηφιότητάς μου ως δημοτικού συμβούλου με τη Λαϊκή Συσπείρωση σας προσκαλώ σε συζήτηση πάνω στις θέσεις της παράταξης για τον αθλητισμό στο Δήμο μας.

Η συζήτηση θα είναι ένα βήμα ανοιχτής ανταλλαγής απόψεων που ευελπιστούμε να συγκεκριμενοποιήσει τους στόχους ανάπτυξης της αθλητικής δραστηριότητας όπως τους βλέπουν οι ασχολούμενοι επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά στον τομέα αυτό αλλά και όσοι συνειδητοποιούν τα σοβαρά οφέλη του αθλητισμού για την σωματική και ψυχική υγεία τους.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί στο σπίτι μου ( Παπάγου 11 – κοντά στην παιδική χαρά δίπλα στο ΚΜΕ ) στις 8μμ την Τετάρτη 15/5.

Σας ευχαριστώ και σας περιμένω,

Θοδωρής Αλημίσης

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Διονύσου σας προσκαλεί το Σάββατο στις  11-05-2019 και ώρα 12:00 στο καφενείο του Γ. Κυριάκη στην Πλατεία της Άνοιξης, όπου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τεύκρος Παντελόγλου θα παρουσιάσει και θα συζητήσει με τους δημότες την πολιτική μας πρόταση για τις επερχόμενες εκλογές.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Παρουσίαση ψηφοδελτίου

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Διονύσου πραγματοποιεί την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 19.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων. Θα μιλήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Διονύσου, Τεύκρος Παντελόγλου. (περισσότερα…)

Προεκλογική Συγκέντρωση 28/01/2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Διονύσου στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Στεφάνου. Ο Τεύκρος Παντελόγλου υποψήφιος δήμαρχος με την Λαϊκή Συσπείρωση, ανέδειξε τον χαρακτήρα του δήμου που λειτουργεί ως ανώνυμη επιχείρηση, στην λογική της ανταποδοτικότητας καθώς και στις εκχωρήσεις σε εργολάβους δημοτικών υπηρεσιώνκαι υποδομών, όπως είναι το πράσινο και ο ηλεκτροφωτισμός. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον πολύμηνο αγώνα των εργαζομένων του δήμου, στο πλευρό των οποίων βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η Λαϊκή Συσπείρωση, οι οποίοι διεκδικούν ακόμα δώρα και επιδόματα τα οποία έχουν παρακρατηθεί. Τέλος, υπογράμμισε πως ο μόνος δρόμος για τους εργαζόμενους και τους νεολαίους της περιοχής είναι να ενισχύσουν την Λαϊκή Συσπείρωση καθώς οι μόνοι δήμοι που έθεσαν ως προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες και μέτρησαν κατακτήσεις σε αυτή την κατεύθυνση, ήταν αυτοί που είχαν δήμαρχο κομμουνιστή. Οι παρευρισκομένοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις συγκεντρώσεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Δευτέρα 28 Γενάρη στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Διονύσου

Θα μιλήσει ο Τεύκρος Παντελόγλου υποψήφιος δήμαρχος Διονύσου με την Λαϊκή Συσπείρωση, θα ακολουθήσει συζήτηση.