Παρουσίαση ψηφοδελτίου

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Διονύσου πραγματοποιεί την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 19.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων. Θα μιλήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Διονύσου, Τεύκρος Παντελόγλου. (περισσότερα…)

Προεκλογική Συγκέντρωση 28/01/2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Διονύσου στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Στεφάνου. Ο Τεύκρος Παντελόγλου υποψήφιος δήμαρχος με την Λαϊκή Συσπείρωση, ανέδειξε τον χαρακτήρα του δήμου που λειτουργεί ως ανώνυμη επιχείρηση, στην λογική της ανταποδοτικότητας καθώς και στις εκχωρήσεις σε εργολάβους δημοτικών υπηρεσιώνκαι υποδομών, όπως είναι το πράσινο και ο ηλεκτροφωτισμός. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον πολύμηνο αγώνα των εργαζομένων του δήμου, στο πλευρό των οποίων βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η Λαϊκή Συσπείρωση, οι οποίοι διεκδικούν ακόμα δώρα και επιδόματα τα οποία έχουν παρακρατηθεί. Τέλος, υπογράμμισε πως ο μόνος δρόμος για τους εργαζόμενους και τους νεολαίους της περιοχής είναι να ενισχύσουν την Λαϊκή Συσπείρωση καθώς οι μόνοι δήμοι που έθεσαν ως προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες και μέτρησαν κατακτήσεις σε αυτή την κατεύθυνση, ήταν αυτοί που είχαν δήμαρχο κομμουνιστή. Οι παρευρισκομένοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις συγκεντρώσεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Δευτέρα 28 Γενάρη στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Διονύσου

Θα μιλήσει ο Τεύκρος Παντελόγλου υποψήφιος δήμαρχος Διονύσου με την Λαϊκή Συσπείρωση, θα ακολουθήσει συζήτηση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Διονύσου για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 είναι ο Τεύκρος Παντελόγλου.

Ο Τεύκρος Παντελόγλου είναι 37 ετών, αυτοαπασχολούμενος Γεωπόνος Γεωτεχνικός και μόνιμος κάτοικος Αγίου Στεφάνου του δήμου Διονύσου.

Είναι δημοτικός σύμβουλος Διονύσου, μέλος της κεντρικής διοίκησης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και στέλεχος του ΚΚΕ.