ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει τη Διοίκηση του Δήμου που προχωρεί σε έναν «απολογισμό πεπραγμένων» παρωδία μόνο και μόνο για να βγει από την «υποχρέωση» του νόμου και όχι γιατί επιθυμεί οι φορείς και οι εργαζόμενοι του Δήμου να κρίνουν τη δράση τους μέχρι σήμερα.

Η Διοίκηση κάνει έναν απολογισμό χωρίς να τηρηθούν καν ούτε οι τυπικές διαδικασίες που προβλέπονται από το νόμο αφού η εισήγηση του απολογισμού δεν δόθηκε ούτε στους επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων πολύ περισσότερο στους μαζικούς φορείς του Δήμου.

Εκτός αν αυτό έγινε μόνο στη Λαϊκή Συσπείρωση και οι άλλες Δημοτικές παρατάξεις είχαν στα χεριά τους έγκαιρα την εισήγηση.

Αυτό δείχνει ότι η Διοίκηση του Δήμου δεν επιθυμεί ουσιαστική συζήτηση και κριτική για την θητεία της μέχρι σήμερα. (περισσότερα…)

Ωρωπός – Διόνυσος: Κινητοποίηση για την κάλυψη όλων των κενών και για να λειτουργήσει το ειδικό σχολείο

Την κάλυψη των εκατοντάδων κενών εκπαιδευτικών στα σχολεία της Ανατολικής Αττικής διεκδικούν εκπαιδευτικοί και γονείς.

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής «Ο Σωκράτης» πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη κινητοποίηση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής. Παρόντες ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι Ωρωπού Μιχάλης Χασιώτης και Διονύσου Ζωή Σώκου, εκλεγμένοι με την «Λαϊκή Συσπείρωση». Στην συνάντηση με την πολιτική ηγεσία, εκτός από τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς, τόνισαν ότι σε πολλές περιπτώσεις λειτουργούν τμήματα με πάνω από 25 μαθητές καθώς και ότι το ειδικό σχολείο Ωρωπού παραμένει κλειστό. (περισσότερα…)

Τώρα να καλυφτούν τα κενά στα σχολεία και να λειτουργήσει το ειδικό σχολείο Ωρωπού

Αγαπητοί φίλοι,

     Tο πρωί της Πέμπτης 24/9/2015 έγινε κινητοποίηση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής «Ο Σωκράτης» στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής, αντιδρώντας στα εκατοντάδες κενά εκπαιδευτικών στην περιοχή. Παρόντες ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι Ωρωπού Μιχάλης Χασιώτης και Διονύσου Ζωή Σώκου, εκλεγμένοι με την Λαϊκή Συσπείρωση. Στην συνάντηση με την πολιτική ηγεσία, εκτός από τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς, τόνισαν ότι σε πολλές περιπτώσεις λειτουργούν τμήματα με πάνω από 25 μαθητές καθώς και ότι το ειδικό σχολείο Ωρωπού παραμένει κλειστό…

(περισσότερα…)