Η χυδαιότητα δεν έχει τελος


Το ΚΚΕ λέει: αίσχος και ντροπή!

Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε θεατές σε ένα πρωτοφανές σκηνικό εκβιασμών και ψηφοθηρίας. Αφού δεν έφερε τα επιθημητά αποτελέσματα η πίεση που δέχονταν οι εκλογείς την προηγούμενη Κυριακή, τους οποίους οι κάθε λογής υποψήφιοι τους ακολουθούσαν κυριολεκτικά μέχρι την κάλπη, εν όψει του β’ γύρου “περάσαμε” στην ρουσφετολογία και στον εκβιασμό. Τα τηλέφωνα των φίλων ακόμα και των μελών του ΚΚΕ δεν σταμάτησαν να χτυπάνε! Είτε με παρακάλια – σχεδόν με κλάματα -, είτε με τρόπο δημοσιοσχετίστικο, δεν ντράπηκαν να τάξουν ακόμα και θέσεις εργασίας αν εκλεγούν! Προσπαθούν να ψαρέψουν ψήφους με κάθε τρόπο! Η χυδαιότητα και των δύο συνδυασμών δεν έχει τέλος!

(περισσότερα…)

«Δεν δίνουμε λευκή επιταγή σε κανέναν»

Το ΚΚΕ στέκεται με σταθερότητα και συνέπεια απέναντι σε κάθε εκφραστή της αντιλαϊκής πολιτικής. Όλο το προηγούμενο διάστημα δώσαμε έναν πολυεπίπεδο αγώνα μαζί με τους φίλους, τους οπαδούς, τους υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης προκειμένου να αναδείξουμε την πραγματικά ρίζα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα του Δήμου μας.

Βάλαμε στο στόχαστρο της πολιτικής μας, όσους υπερασπίστηκαν τον Καλλικράτη και σήμερα υπερασπίζονται τον Κλεισθένη, όσους πονικοποίησαν τους αγώνες των εργαζομένων, όσους αναλώθηκαν στην σκανδαλολογία, όσους ακολούθησαν κατά γράμμα τις εκάστοτε κυβερνητικές πολιτικές, όσους δέσμευσαν τα αποθεματικά του Δήμου και τα χάρισαν στις τράπεζες, αντί να τα διαθέσουν για να καλύψουν τις σύγχρονες ανάγκες των λαϊκών οικογενειών του Δήμου, όπως σχολεία, χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας κ.λπ. (περισσότερα…)

Η Ευρώπη των πολλών, είναι η Ευρώπη του Σοσιαλισμού!

Μια πραγματικά μεγαλειώδης συγκέντρωση, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία Συντάγματος, επιστέγασε την πολύμηνη προεκλογική μάχη που με πείσμα, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, άνθρωπο τον άνθρωπο, σπίτι το σπίτι, γειτονιά τη γειτονιά, σε εργασιακούς χώρους, δίνουν μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο λεκανοπέδιο Αττικής, όπως και σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο παλμός της «Ελλάδας των πολλών» χτύπησε στην καρδιά της Αθήνας! (περισσότερα…)

ΜΑΖΙΚΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΕΥΚΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ

Μαζική και δυναμική ήταν η χθεσινή η συγκέντρωση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Άγιο Στέφανο. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε και παρακολούθησε την τοποθέτηση της Έφης Χαλιού μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, καθώς και του υποψήφιου Δημάρχου με την Λαϊκή Συσπείρωση Τεύκρου Παντελόγλου.

Η Έφη Χαλιού ανέφερε πως «η Κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, στήνουν παγίδες και βάζουν τρικλοποδιές στον λαό για να μην συναντηθεί με την πολιτική του ΚΚΕ. Οι κομμουνιστές όλο το προηγούμενο διάστημα έδωσαν την μάχη ώστε εργάτες, άνθρωποι του μόχθου, νεολαίοι να φτάσουν στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο της αντεπίθεσης σε όλη την Ελλάδα. Τις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές τις αξιοποιούμε ωστε η ανατρεπτική πολιτική του ΚΚΕ να φτάσει σε περισσότερους εργαζόμενους. (περισσότερα…)

Φασίστες με ονοματεπώνυμο

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Φασίστες με ονοματεπώνυμο

Σήμερα Δευτέρα 20 Μαΐου, η Λαϊκή Συσπείρωση πραγματοποίησε μαζικότατη συγκέντρωση-ομιλία εν όψει των εκλογικών μαχών της ερχόμενης Κυριακής. Ήταν η μεγαλύτερη υπαίθρια συγκέντρωση που έχει πραγματοποιηθεί μπροστά στις εκλογές.

Οι φασίστες πήραν «γραμμή» και προσπάθησαν να αμαυρώσουν την συγκέντρωση προκαλώντας επεισόδια. Πετούσαν πέτρες, κροτίδες και βωμολοχούσαν ανεξέλεγκτα προς τους συγκεντρωμένους.

Τα συγκεκριμένα φασιστοειδή που δρουν μέσα στα σχολεία και στις γειτονιές μας, καθοδηγούνται ολοφάνερα από χρυσαυγίτες της περιοχής μας!!!

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί κάθε δημοκράτη, κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο που ψηφίζει πρώτη φορά, κάθε άνεργο, να βγάλει τα συμπεράσματά του, να παραταχθεί με το ΚΚΕ!!

Οι επιθέσεις έχουν στόχο μόνο την Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ, γιατί ο λόγος μας πονάει τα αφεντικά τους! (περισσότερα…)

Μετατάξεις προεκλογικά στον δήμο Διονύσου

 

Η δημοτική αρχή του κ. Ζαμάνη δεκαπέντε ημέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με απόφαση δημάρχου (αποφάσεις 2171, 1997 και 2313) πραγματοποιεί μετάταξη 3 υπαλλήλων του δήμου με ειδικότητα οδηγού, σε επόπτη.

Η παράλογη αυτή απόφαση γίνεται την ίδια στιγμή που:

  • Η ανακύκλωση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από τις υπηρεσίες του δήμου επειδή δεν υπάρχει επάρκεια σε οδηγούς απορριμματοφόρων, επομένως η δημοτική αρχή υποστηρίζει οτι πρέπει να απευθυνθεί σε εργολάβο για να κάνει την συγκομιδή της ανακύκλωσης.
  • Τον μοναδικό οδηγό επιφυλακής της πρωινής βάρδιας του οχήματος της πυρασφάλειας του δήμου, τον τοποθετούν ως οδηγό στον καινούργιο κλαδοφάγο αφήνοντας με αυτό τον τρόπο χωρίς πυροσβεστικό όχημα επιφυλακής όλο τον δήμο Διονύσου κατά τις πρωινές ώρες.
  • Τους επόπτες που διαθέτει μέχρι σήμερα αδυνατεί να τους χορηγήσει υπηρεσιακό όχημα για τα εποπτικά τους καθήκοντα, επίσης αδυνατεί να τους παραχωρήσει χώρο στο ακατάλληλο κατά κοινή παραδοχή αμαξοστάσιο. (περισσότερα…)

Προεκλογική Συγκέντρωση στον Άγιο Στέφανο

Την Δευτέρα 20 Μάη, η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Διονύσου καλεί τους εργαζόμενους, τους νέους, τους ανέργους, τους συνταξιούχος, όσους πλήττονται από την κυρίαρχη πολιτική να παρευρεθούν στην προεκλογική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 μ.μ στον σταθμό του ΟΣΕ, μπροστά από το προεκλογικό περίπτερο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό η Έφη Χαλιού μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και υποψήφια Ευρωβουλευτής.

Θα ακολουθήσει ομιλία από τον Τεύκρο Παντελόγλου, υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Διονύσου με την Λαϊκή Συσπείρωση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Με την αφορμή της υποψηφιότητάς μου ως δημοτικού συμβούλου με τη Λαϊκή Συσπείρωση σας προσκαλώ σε συζήτηση πάνω στις θέσεις της παράταξης για τον αθλητισμό στο Δήμο μας.

Η συζήτηση θα είναι ένα βήμα ανοιχτής ανταλλαγής απόψεων που ευελπιστούμε να συγκεκριμενοποιήσει τους στόχους ανάπτυξης της αθλητικής δραστηριότητας όπως τους βλέπουν οι ασχολούμενοι επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά στον τομέα αυτό αλλά και όσοι συνειδητοποιούν τα σοβαρά οφέλη του αθλητισμού για την σωματική και ψυχική υγεία τους.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί στο σπίτι μου ( Παπάγου 11 – κοντά στην παιδική χαρά δίπλα στο ΚΜΕ ) στις 8μμ την Τετάρτη 15/5.

Σας ευχαριστώ και σας περιμένω,

Θοδωρής Αλημίσης

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Κυβέρνηση και ΚΕΔΕ πανηγυρίζουν για τις ρυθμίσεις χρεών, ενώ η φορολεηλασία συνεχίζεται

Κυβέρνηση και ΚΕΔΕ πανηγυρίζουν για τις ρυθμίσεις χρεών, ενώ η φορολεηλασία συνεχίζεται, τονίζουν σε κοινή δήλωση οι κομμουνιστές δήμαρχοι Πάτρας Κώστας Πελετίδης, Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος, Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος και Ικαρίας Στέλιος Σταμούλος.

Αναλυτικά αναφέρουν:

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διαφημίζει ως ευεργετικές για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά τις ρυθμίσεις των χρεών προς την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία, τους δήμους. Από κοντά και η ΚΕΔΕ, η οποία σε σχετική της ανακοίνωση, πανηγυρίζει, γιατί επιτέλους έγινε πράξη η δοσοποίηση των φόρων, που θα λύσει -όπως ισχυρίζεται- το πρόβλημα της εισπραξιμότητας των οφειλών στους δήμους και θα εισρεύσει χρήμα.

Την ίδια στιγμή που όλοι αυτοί πανηγυρίζουν, η φορολεηλασία των μισθωτών, των επαγγελματιών και των συνταξιούχων συνεχίζεται. (περισσότερα…)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Με την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου πραγματικά ευαίσθητης και σημαντικής για την ασφάλεια και προστασία του  Πολίτη, από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού η απερχόμενη Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος συνεχίζουν την προσφιλή τακτική των διώξεων και του ρεβανσισμού για όσους δεν είναι «δικά» τους παιδιά ή έχουν άποψη και γνώμη.

καταγγέλλουμε

την άδικη και κατάφορα εκδικητική μετακίνηση του οδηγού πυροσβεστικού οχήματος υπηρεσίας από το Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας, στο οποίο εργάζεται επί καθημερινής βάσεως, στο χώρο μεταφόρτωσης κλαδιών (Αχλαδούλα) αφήνοντας έτσι στην πράξη ακάλυπτη την πυροπροστασία του Δήμου για τις πρωινές ώρες. (περισσότερα…)